FunX

Jonge modeontwerpster fan van stijl Digitzz

  1. Newschevron right
  2. Jonge modeontwerpster fan van stijl Digitzz
De Nederlandse modeontwerpster Liselore Frowijn denkt elk moment van de dag aan nieuwe designs. Dat vertelde ze vanmorgen in Start. Haar gedrevenheid zorgde ervoor dat ze verschillende prijzen in de wacht sleepte, zo ook in april. In Frankrijk won het modetalent de Prix Chloé tijdens het prestigieuze International Festival of Fashion.

“Om heel eerlijk te zijn had ik dit nooit durven dromen op de academie. Als je dan een prijs wint, word je een treetje hoger gezet.” Op dit moment is Liselore druk bezig met haar nieuwe collectie. Die zal gepresenteerd worden tijdens de uitreiking van de Frans Molenaar Prijs in juni, waar ze vorig jaar de winnende ontwerpster was.

De ontwerpen van de getalenteerde designer hebben een eclectische stijl met veel print en kleur. Ze vindt het belangrijk dat haar ontwerpen gezien worden. Daarom zou ze ook heel graag bekende mensen willen kleden. Beyoncé is daar één van. “Ik heb ooit gelezen dat haar moeder haar kleding maakt. Dat vond ik altijd heel bijzonder en dan heb je wel een hele unieke stijl. Het zou te gek zijn als zij een keer mijn ontwerp zou dragen.”

FunX Best Style Award
Fernando kon het niet laten om de mening van 22-jarige ontwerpster los te laten op de genomineerden in de categorie Best Style. De stijl en het haar van Digitzz vielen haar meteen op. “Hij ziet er heel relax uit en ik ben wel fan van zijn stijl. Een beetje street.” Daarnaast vindt ze I am Aisha ook een hele opvallende stijl hebben en zou het omschrijven als vrouwelijk, maar toch op hip hop en street. Als het aan Liselore ligt, worden er niet één, maar twee awards uitgereikt in de categorie. “Een eigen stijl komt ook met je eigen persoonlijkheid en dat komt ook terug in de kledingkeuze.”Ster advertentie
Ster advertentie