FunX

Sylvana wil Anouk bij Puro 43 Music Sessions

  1. Newschevron right
  2. Sylvana wil Anouk bij Puro 43 Music Sessions
Sylvana Simons is vanaf zondag te zien in het programma Puro 43 Music Sessions. Het is een driedelige serie voor RTL 8, waarin bekende artiesten de kijkers meenemen op een persoonlijke en muzikale reis door hun eigen muziek en die van anderen. De presentatrice vertelde vanochtend in Start meer over haar gloednieuwe muziekprogramma.

Anouk

Het mooie aan Puro 43 Music Sessions is volgens Sylvana dat je een heel ander beeld van nummers krijgt, doordat je het hele verhaal achter het liedje leert kennen. De eerste drie afleveringen zijn opgenomen met Racoon, Miss Montreal en Glennis Grace, maar als Sylvana nog meer artiesten mocht kiezen, dan stond Anouk ook zeker op haar lijstje. Welke artiest zou jij graag zien vertellen over zijn/haar nummers?

Muziek

Het heeft even geduurd voordat Sylvana weer een muziekprogramma mocht presenteren, maar wat ze helemaal raar vindt is dat er geen muziekzender meer bestaat in Nederland. "Helemaal omdat ik denk dat TMF en MTV er voor bepaalde generaties bij hoort."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70316208"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie