FunX

Waarom Bilal een nazi wil spelen en Iris Amber een tokkie tienermoeder

  1. Newschevron right
  2. Waarom Bilal een nazi wil spelen en Iris Amber een tokkie tienermoeder

Een Marokkaan die een nazi speelt en een transgender die in de huid kruipt van een tokkie tienermoeder? Ja. Het zijn slechts enkele rollen die Bilal Wahib en Iris Amber Stenger graag zouden willen spelen. Deze twee opkomende acteertalenten hebben een heerlijk jaar achter de rug, maar 2018 wordt nog veel mooier.

"Een nazi spelen in de Tweede Wereldoorlog...let's go. Let's get it."

Zowel Bilal (Fissa, Broeders) en Iris Amber (SpangaS) hebben internationale ambities. Maar eerst nog even terug naar Nederland. Bilal acteert niet alleen, binnenkort komt namelijk zijn eerste eigen EP uit. Daarvoor werkt hij samen met onder andere Yung Felix, Bizzey en Josylvio. Maar ook zingen ligt in zijn straatje. "Ik wil meer gaan zingen. Een beetje in die Ronnie Flex-stijl, maar dan met een eigen twist." Wanneer zijn EP precies uitkomt, is nog niet bekend. Oh ja, nog een andere droom: acteren in een Netflix Original.

tegenpool

Iris Amber kan misschien niet zingen of rappen, maar haar acteerambities zijn groot. Het liefst speelt ze iemand die echt een tegenpool is van de persoon die ze in real life is. "Een pyschopaat of een tokkie tienermoeder. Op Internationaal vlak lijkt het me tof om in een oorlogsfilm te spelen."

Ster advertentie
Ster advertentie