FunX

ValsBezig dropt nieuwe tune 'Blessings' en kilt het Karaokespel weer

  1. Newschevron right
  2. ValsBezig dropt nieuwe tune 'Blessings' en kilt het Karaokespel weer

De boys van ValsBezig dropten gisteren hun nieuwe track Blessings. Waarschijnlijk ben je wel eens losgegaan op hun party tunes, zoals BUK of Wine, maar met deze nieuwe tune slaan ze een compleet andere weg in en laten ze een gevoeligere kant van zichzelf zien. Ze vertelden er meer over in Start met Fernando en bouwden nog een fissa met het Karaokespel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schijt hebben

Tuurlijk, fissa tunes zijn altijd leuk om los op te gaan, maar de groep wilde nu écht over andere zaken praten. Dat idee was er al eerder, maar nu kwam het na lange tijd eindelijk tot stand.

"We wilden onze fans kennis laten maken met onze andere kant. [...] We lachen niet altijd, we hebben ook wel eens pijn. Op deze manier zien zij ons leven van binnenin, niet buitenaf. We kunnen ook iets anders dan alleen feesttunes. Na een tijdje word je het zat om in hetzelfde hokje gestopt te worden, terwijl je meer kan. Toen we pas opkwamen, kwamen we op met fissa tunes. Uiteindelijk denk je dan: je moet één genre of richting kiezen. Nu zie je dat de scene ook andere muziek maakt, van alles. Daarom dachten we: nu gaan we ook alles maken. Dat dachten we allang, maar we brachten het nooit uit. Nu hebben we gewoon schijt."

funxvideo_5dfcc7c64e5fa

Karaokespel

De boys killen het Karaokespel altijd, dus konden ze niet weg zonder een fissa te bouwen. Zo zongen ze Snelle Jongen, Dunne Jasje, Waarom Zoeken Naar Liefde, Mamacita én ook nog eens Zij Gelooft In Mij van André Hazes. Gaan we hen binnenkort terugzien als volkszangers?

funxvideo_5dfcc8a60e3fd

Ster advertentie
Ster advertentie