FunX

Killer Karaoke winnaar: "Dieren goed behandeld"

  1. Newschevron right
  2. Killer Karaoke winnaar: "Dieren goed behandeld"
Wat er ook gebeurt: altijd blijven…. Zingen! Dat is het motto in het nieuwe tv-programma Killer Karaoke waar Omri Tindal gisteren aan meedeed. Eerst werd hij aangevallen door politiehonden en daarna werd hij op een spinningweel gezet. Toch bleef hij zingen en daarmee heeft hij nu €1600 euro in the pocket en dat gaat hij aan een goed doel besteden! En hij zou het zo nog een keer doen: "Dit is iets wat je met beide handen moet grijpen. Als je het aandurft moet je het echt doen."

Diervriendelijk

Rondom Killer Karaoke was er veel ophef vanwege het gebruik van dieren, maar winnaar Omri denkt niet dat ze de dieren kwaad zouden doen. Hij vindt dat RTL het wel beter had kunnen aangeven, maar denkt niet dat dat de situatie had veranderd. Hij vond het al diervriendelijk: "De dieren werden ook echt goed behandeld. Er stonden heel veel deskundigen bij. Er kon nauwelijks wat fout gaan."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F92615119"></iframe>
{/source}

Slangen: kom maar op!

Omri was goed voorbereid op Killer Karaoke, maar toch liep het niet zoals hij dacht. "Ze hebben me hier goed mee gepakt hoor. Ik dacht slangen kom maar op, doolhof kom maar op, stroom kom maar op, maar toen ze met die honden kwamen dacht ik "DIT had ik niet verwacht.' Die honden waren net magneten. Ik was één brok adrenaline, maar het was echt geweldig om te doen." Hij wou altijd aan een soort Fear Factor meedoen, maar was nog te jong. "Nu had ik eindelijk de kans en dacht ik: deze laat ik niet schieten!"


Ster advertentie
Ster advertentie