FunX

Wij vroegen aan mensen hoe zij flirten op het strand

  1. Newschevron right
  2. Wij vroegen aan mensen hoe zij flirten op het strand

Het is zomer dus is het tijd om je voeten eindelijk weer te herenigen met het zand, om verkoeling te zoeken in de zee en om je kleurtje bij te werken. Kortom: het strand is the place to be. Maar is het ook de plek waar je een date fixt? Wij vroegen het aan mensen op Blijburg.

Genrichio (21)

Genrichio: Als ik een meisje leuk vind, dan stap ik er gewoon op af. Ik vind het jammer van meisjes dat zij niks doen. Jongens moeten ruiken dat meisjes hen leuk vinden. En daarna gaan ze zeuren op Facebook en Snapchat dat jongens niks doen.

Guido (28) en Jeremy (39)

Jeremy: Ik ben niet verlegen dus ik maak gewoon een praatje. Maar ik zit al negen jaar vast dus als iemand met mij flirt dan praat ik wel even maar daar blijft het dan ook bij.

Guido: Het is leuk dat iedereen halfnaakt is want dan kun je lekker kijken.

Jeremy: Als iemand mij zou aanspreken dan zou ik niet denken dat diegene dat alleen maar doet voor mijn lichaam. Ik zou iemand zelf ook dat idee niet willen geven. Tenzij ik in een brutale bui ben.

Finn (31) en Lesley (31)

Lesley: Ik denk dat mensen niet echt openstaan om versierd te worden op het strand. In het buitenland flirt ik wel. Dan maak je sneller een praatje omdat je op vakantie bent.

Finn: Ik sport veel dus dan weet je dat mensen op het strand naar je kijken. Het moet natuurlijk gaan. Ik zou een beetje kijken en oogcontact maken. En dan inspelen op de situatie. Beetje bij beetje merk je wel of iemand het leuk vindt om met je te praten.

Roemello (20) en Precious (21)

Roemello: Als ik een mooie vrouw zie op het strand dan stap ik er hoogstwaarschijnlijk niet op af. Dat gaat tegen mijn principes in. Ik vind het heel raar als ik je niet ken dat ik dan heel random naar je toe kom. Als ik mijn vriendin niet in de supermarkt had ontmoet, dan zouden we hoogstwaarschijnlijk nooit een relatie hebben gehad.

Marisa (22), Zaineb (24) en Sapho (21)

Marisa: Net zei iemand "alles goed?" Dat was zijn ultieme manier om te flirten. Meestal flirten engerds met ons.

Zaineb: Als er nu een leuk iemand langsloopt, dan zeggen we ‘hoi’ in onszelf. Wij zijn niet zo erg van het flirten. Wij zijn best wel autistisch.

Sapho: Wij verstoppen ons onder een handdoek. En daarna gaan we huilen dat hij onze nummers niet heeft gevraagd.

Marisa: Als er nu een leuke man naar ons toe komt voor een praatje dan mag hij er wel bij komen liggen. En dan gaan we allemaal heel zenuwachtig giechelen.

Joëlla (30)

Joëlla: Ik vind het strand niet een plek om te flirten. Ik flirt niet op het strand. Dat doe ik liever op straat of in de club. Zo heb ik genoeg nummers gekregen van mensen. Als je in de club oogcontact hebt, dan weet je dat je wel kunt gaan. Daarvoor moet ik wel eerst een paar drankjes op hebben.

Astra (17) en Talitha (18)

Talitha: Als iemand mijn nummer vraagt op het strand, zeg ik “nee we praten eerst via Snapchat”. Op dat moment kan die jongen heel mooi zijn maar straks zie ik op Snapchat dat hij een verrotte tand heeft ofzo.

Astra: Uiterlijk kan mooi zijn maar innerlijk niet.

Talitha: Als een Drake lookalike langsloopt zeg ik "hoi, je bent een mooie jongen" en dan ga ik verder. Ik ga niet achter een jongen aan.

Ster advertentie
Ster advertentie