FunX

Weekoverzicht: Wat werd het meest gelezen?

  1. Newschevron right
  2. Weekoverzicht: Wat werd het meest gelezen?

Wij blikken ook terug op afgelopen week met de artikelen die het meest door jullie zijn geliked/gelezen/geklikt. Ben je gelijk op de hoogte van wat er allemaal gebeurde in de wereld:

Update van Lloyd de Meza over vermiste Don en Noy

Een aantal maanden geleden verdwenen de Surinaamse helikopterpiloot Donovan van Embricqs en technicus Ryatno Kertodikromo van de radar terwijl ze boven de Surinaamse jungle vlogen. Lloyd de Meza gaf in Start een update over de zoekactie.

Hij vertelde dat hij een benefietavond heeft georganiseerd en dat er van dat geld vier onderzoekers naar Suriname zijn gestuurd die nu nog aan het zoeken zijn. Bovendien ligt er een verzoek bij het Nederlandse ministerie voor hulp. "We moeten afwachten wat Nederland gaat doen, maar hun hulp is brood en broodnodig", zei Lloyd stellig.

Negativ voelt mensen aan de tand over vreemdgaan

Vorige week werd bekend dat online hotspot voor vreemdgangers, Ashley Madison, gehackt is. Daarmee zijn een hoop gegevens van gebruikers vrijgegeven. Reden genoeg voor rapper Negativ om voorbijgangers op straat over hun vreemdgangerspraktijken aan de tand te voelen in zijn vlog Nega's Libi.

Amsterdamse Dilara gaat naar Sail en krijgt klappen

In Jouw Stad Amsterdam vertelde Dilara hoe haar dagje Sail werd verpest door twee mensen die er niet van gediend waren dat zij en haar moeder in de weg stonden tijdens de vuurwerkshow. De vrouw en de man werden zo boos dat er allerlei racistische opmerkingen werden gemaakt en ze met Dilara's moeder begonnen te vechten. "Je hoort het weleens van andere mensen maar je weet niet dat racisme zo aanwezig is totdat je het zelf meemaakt."

A capella cover van Cheerleader is internethit

OMI wist dit jaar de wereld te veroveren met de remix van zijn single Cheerleader. Als een nummer een hit is, willen andere artiesten meeliften op dat succes waardoor het nummer vaak gecoverd wordt maar echte hits worden het nooit. Behalve dan misschien de cover van de a capellagroep Pentatonix. Deze track vind je in de iTunes top 20 van een aantal (ei)landen terug. De clip is binnen 6 dagen ruim 3,5 miljoen keer bekeken.

Hoeveel geld geef jij uit aan kleding?

Sommige fashionfreaks geven 200 euro uit aan schoenen en anderen kopen een shirtje van 2 euro. FunX-reporter Yahia ging de straat op om aan jou te vragen: hoeveel geld geef jij uit aan kleding?

Michael Jackson top tien van 3T

Gisteren was de geboortedag van de King of Pop Michael Jackson en dat vierden zijn neefjes, 3T, met een persoonlijk samengestelde top tien Michael Jackson nummers. Bovendien vertelden ze persoonlijke herinneringen en anekdotes uit hun jeugd die verbonden zijn met hun wereldberoemde oom. Het werd een prachtige lijst met op nummer 4 'Billie Jean' wat Michael's grote doorbraak werd. Taryll, TJ en Taj vertelden dat aan dat succes ook een keerzijde zit. "We moesten hem meenemen vermomd als oude man in een rolstoel."

Ten slotte: te schattig jongetje die te horen krijgt dat hij broer wordt

Dit jongetje kreeg heel veel likes op Facebook van jullie. En dat is ook niet zo gek want hij reageert ontzettend lief op het nieuws dat zijn moeder zwanger is van een baby. "Hij mag in mijn bed slapen als hij wil!"

Ster advertentie
Ster advertentie