FunX

Personal trainer Mark Jenkins zorgde voor D'Angelo's strakke lijf

  1. Newschevron right
  2. Personal trainer Mark Jenkins zorgde voor D'Angelo's strakke lijf
Je herinnert je vast dat enorm strakke lijf van D'Angelo nog wel uit zijn videoclip Untitled. Vorige week was de R&B zanger in Amsterdam voor enkele concerten. Zo strak als tien jaar geleden is hij niet meer maar nog steeds mag zijn lichaam er wezen. Geheim achter zijn fitte fysiek is zijn personal trainer Mark Jenkins. Hij heeft een eigen methode ontwikkeld om mensen snel in shape te brengen. Niet voor niks heeft hij vele beroemdheden getraind zoals Mary J Blige, P. Diddy, Beyonce en LL Cool J.

Jenkins reisde vorige week mee met D'Angelo naar Amsterdam. Fernando nodigde hem uit in de FunX studio en sprak met hem over zijn succes als personal trainer.

Jenkins beweert dat het met zijn methode mogelijk is om in drie a vier maanden een strak lijf te krijgen. En dat slechts met vier uur trainen per week en uiteraard met een aangepaste dieet. Zo raadt hij aan om zes kleine maaltijden per dag te eten. Ben je ouder dan dertig? Dan kan je beter vis eten dan vlees of kip.

Jenkins heeft zijn methode uitgebreid beschreven in zijn boek The Jump Of: 60 days to a Hip Hop hard body. Meer over Mark Jenkins vind je op zijn website markjenkinsfitness.com

Beluister hier het hele gesprek:
{source}
<iframe width="535" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F36803517&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true&amp;color=ff7700"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie