FunX

Sabrina: "Ik droomde ervan om mijn vriend te vermoorden"

  1. Newschevron right
  2. Sabrina: "Ik droomde ervan om mijn vriend te vermoorden"

FunX luisteraar Sabrina belde vanochtend in Start dat ze jarenlang is mishandeld door meerdere partners. Ze overwoog zelfs om één van hen te vermoorden. Sabrina reageerde op de arrestatie van de Turkse vrouw Çilem Dogan. Zij nam na jarenlange mishandeling en bijna prostitutie het heft in eigen hand en vermoordde haar echtgenoot. Ze is nu een soort symbool tegen vrouwenmishandeling geworden in Turkije.

Gesloten en bang

Sabrina vertelde dat haar relatie een soort kooi was waar ze nooit uitkwam: "Ik ben een jaar mishandeld door mijn agressieve vriend en ik kon geen kant op. Ik mocht geen contact met vrienden of familie hebben. Je voelt je gesloten en bang, alsof er nooit een einde aan komt. Je liep iedere dag op je tenen en dacht iedere dag aan een uitweg. Uiteindelijk heeft mijn broer hem "op zijn plek gezet" zodat hij wegging."

Vermoorden

Jarenlang ging Sabrina relaties uit de weg en toen ze het de eerstvolgende keer probeerde, pakte het wéér verkeerd uit: "De tweede keer was het erger. Ik werd geterroriseerd en ik droomde ervan om hem echt te vermoorden of iets aan te doen", vertelde ze bij FunX. "Als ik een pistool onder mijn kussen had liggen, dan had ik hem ook neergeschoten. Ik had geen leven. Ik keek altijd achterom en moest de gordijnen altijd dicht houden."

Ster advertentie
Ster advertentie