FunX

Sonja Silva wil nooit meer trouwen

  1. Newschevron right
  2. Sonja Silva wil nooit meer trouwen
Sonja Silva weet zeker dat ze nooit meer wil trouwen. Dat zei de voormalig TMF-vj vanmorgen in Start, de ochtendshow van FunX. Eerder deze week maakte ze bekend dat haar huwelijk met Declan Vermaat na vier maanden alweer voorbij lijkt te zijn. Na twee eerder mislukte huwelijken is de maat nu vol voor Sonja. "Dat is in elk geval iets waarvan ik zeg: dat doe ik nooit meer. Ik ben gewoon Sonja Silva voor life. Punt!"

Wat de reden is van haar recente breuk wil ze niet zeggen: "Ik ga daar niet over praten. Dat is niet netjes." Wel zegt ze zelfverzekerd dat ze zich wel zal redden: "Met mij komt het altijd goed: onkruid vergaat niet!"

ME Benefietconcert
Fernando belde met Sonja naar aanleiding van het ME Benefietconcert dat zij georganiseerd heeft. Deze vindt zaterdag, op Wereld ME Dag, plaats in Hoofddorp. Sonja heeft zelf ook ME, een ziekte waarbij je leidt aan chronische vermoeidheid.

Fernando vroeg Sonja hoe de ziekte haar leven heeft veranderd. "Ik stond volop in het leven, ik vloog de hele wereld over. Ik deed altijd waar ik zin in had. Nu moet ik gewoon echt rekening houden met dat ik sommige dingen niet meer kan."

Toch laat Sonja het er niet bij zitten. "Dat benefiet doe ik gewoon. Ik weet dat ik later spijt krijg maar ik doe het toch. Je moet op een gegeven moment wel anders kan je net zo goed achter de geraniums gaan zitten," zegt ze.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F46034215"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F46034215" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie