FunX

Eldrick Gijsbertha speelt strippende bouwvakker in 'Onze Jongens'

  1. Newschevron right
  2. Eldrick Gijsbertha speelt strippende bouwvakker in 'Onze Jongens'

Met alle kou van de laatste weken kunnen we wel wat hitte gebruiken. En hoe kan dat beter dan met een film vol strippende sexy mannen, zoals in Magic Mike? Johan Nijenhuis maakte met 'Onze Jongens' een Nederlandse variant op deze succesvolle film. Eldrick Gijsbertha, één van de hoofdrolspelers, kwam langs bij Felicity in Jouw Stad om te vertellen over de nieuwe film die vanaf morgen in de bioscoop te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kippenvel

'Onze Jongens' gaat over een groep bouwvakkers die besluit te gaan strippen om wat extra geld te verdienen. In de film zullen Jim Bakkum, Tarikh Janssen, Juvat Westendorp en Eldrick Gijsbertha in de huid kruipen van de sexy strippers. Toch is het volgens Eldrick veel meer dan alleen een stripfilm. Het gaat namelijk ook over een vader die zijn kind weer voor zich wil winnen, maar beseft dat hij daarvoor zijn leven wel een andere wending moet geven.

''Het is meer dan strippen. Het dramagedeelte is ook heel mooi. Als je de kleine jongen ziet spelen krijg je gewoon kippenvel.''

SYTYCD

Eldrick heeft een aantal jaar geleden meegedaan aan So You Think Can Dance. Hij werd getipt over de casting door choreograaf Vincent Vianen. Ook voor deze film kreeg de danser al verschillende aanbiedingen om uit de kleren te gaan, maar hij heeft dit altijd geweigerd.

''Na mijn deelname aan SYTYCD werd ik wel vaker gevraagd als stripper. Voor die tijd ging ik er nooit op in, maar voor deze film natuurlijk wel.''

De film is vanaf 29 december te zien in de Nederlandse bioscopen. De soundtrack werd gemaakt door B-Brave, Dio en Spanker.

Ster advertentie
Ster advertentie