FunX

‘Denken aan seks met ander is vreemdgaan’

  1. Newschevron right
  2. ‘Denken aan seks met ander is vreemdgaan’
Ga je vreemd als je aan een ander denkt? En hoe zit dat als je denkt over samen zijn, zoenen of misschien wel meer? Over die vragen bogen luisteraars zich in CritiX. FunX-dj Q-Bah sprak met de oprichter van een website voor mensen die vreemdgaan.

Stelling

Op de website FunX.fm stond de stelling: 'Vreemdgaan begint al bij denken aan een ander'. Zo’n 63% van de stemmers was het daarmee oneens.

Reacties

Maureen is het eens met de stelling, omdat het brein volgens haar het grootste seksorgaan is.

Josianne is het niet eens met de stelling, omdat het denken aan een ander volgens haar fantaseren is. Iemand gaat pas vreemd als diegene zijn of haar fantasieën gaat uitvoeren.

Marit zegt dat iemand uiteindelijk zelf bepaalt om over te gaan op fysiek contact met een ander, dus een persoon gaat pas vreemd bij fysiek contact.

Volgens Sahari gaat iemand vreemd wanneer er tijd en energie in een andere persoon wordt gestoken.

Eleonora zegt dat alles te snel wordt veroordeeld en fantaseren is volgens haar geen vreemdgaan.

Maurice vindt dat denken aan seks met een ander ook vreemdgaan is.

CritiX

FunX-dj Q-Bah sprak ook met Erik Drost. Hij is de oprichter van een website voor mensen die willen vreemdgaan. Erik ging zelf vreemd en kwam er achter dat meer mensen dat zouden willen doen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70808921"></iframe>
{/source}

CritiX is er van maandag t/m donderdag (21-23u). Meepraten in de radioshow? Vul dan snel het formulier in!

Ster advertentie
Ster advertentie