FunX

CritiX: Weg met weaves en extensions!

  1. Newschevron right
  2. CritiX: Weg met weaves en extensions!
Beyonce, Kim Kardashian, Lady Gaga en ook Sylvi van der Vaart zijn allemaal vrouwen die weaves of extensions rocken. Deze trend is komen overwaaien op het huidige straatbeeld. Steeds meer dames vinden langer, stijler of golvend haar mooier en kiezen daarom voor nephaar. In CritiX bespraken we de stelling: "Wees trots op je eigen haar, weg met weaves en extensions". 60 procent van de FunX-luisteraars was het eens met de stelling en verkiest dus natuurlijk haar boven nephaar.

De discussie liep hoog op en begon al in de middag op de FunX Facebook-pagina.

Eva = EENS
Yup God created everyone without all that

Elenora = ONEENS
Mijn motto is: Ik betaal mijn brazillian hair dan is het MIJN HAAR...It is not a crime wearing extencions or weavess

Dominique = EENS
Mijn haar maakt deel uit van wie ik ben. Ik kan niet anders dan ervan houden en het natuurlijk te dragen. Ik ben geen weave of nephaar politie, maar het is wel goed als je bij jezelf te rade gaat waarom je weave of nephaar draagt. Is het een protective style voor zo nu en dan (cool) of schaam je je voor je eigen haar?

Michaela = ONEENS
Laat me jullie een ding vertellen noh. Mensen van tegenwoordig met hun zogenaamde natural look zien der niet uit. Ze lijken op een mop. Sorry, weave zal voor altijd op mijn kop zijn.

Maar ook 's avonds tijdens de liveshow belden er veel luisteraars in. Zo ook aandrager van deze CritiX-stelling Nandine die vindt dat vrouwen geen weave nodig hebben tot aan hun billen. Beluister hieronder een samenvatting van de show terug:
Ster advertentie
Ster advertentie