FunX

Quintis Ristie is flink afgevallen!

  1. Newschevron right
  2. Quintis Ristie is flink afgevallen!
Quintis Ristie plaatste onlangs een foto op zijn Facebook waarop te zien is dat hij flink is afgevallen. Na dertig jaar was hij het zat om met overgewicht rond te lopen. "Je wordt een dagje ouder, je kan niet dag in dag uit met 180 kilo rondlopen," zegt hij tegen Morad en Shay in Fresh 'n Up.

Makkelijk was het niet om te af te vallen. Quintis heeft dan ook twee jaar lang onder begeleiding gestaan. "Ik heb veel met een psycholoog gesproken om die mentaliteitsswitch te maken," vertelt hij openhartig. "Je moet gaan onderzoeken waardoor het komt dat je dik wordt."

Quintis had vooral moeite om zijn eetgewoontes aan te passen. "Als ik succes had of als ik down was ging ik eten. Per jaar kocht ik vijf ijskasten want ik scheurde ze open," zegt hij vol zelfspot. "Alleen als je je tekortkomingen kan erkennen kan je er aan werken."

Beluister hier het openhartige gesprek met Quintis:
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F93230962"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie