FunX

Yung Felix over nieuwe track FML, boze fans en f*ck my life-momenten

  1. Newschevron right
  2. Yung Felix over nieuwe track FML, boze fans en f*ck my life-momenten

F*ck My Life... we hebben allemaal wel eens zo'n 'FML-momentje'. Zo ook Yung Felix. Het is de dan ook de titel van zijn nieuwe single met Mula B en 3robi. De producer kwam langs bij FunX om wat meer over de track te vertellen.

"Zeker nu met zo'n zomertoer heb ik wel eens geen zin om weer naar Mallorca te gaan. Ik voel me geblessed, maar soms denk ik wel even van f*ck my life."

Yung Felix x Mula B

FML werd gemaakt in dezelfde sessie toen Yung Felix en Mula B Waar Zijn Die Kechs maakten. "Eigenlijk zou ik Waar Zijn Die Kechs uitbrengen en Mula FML, maar we besloten het toch andersom te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrouwen

De twee tracks hebben één ding gemeen: echt vrouwvriendelijk zijn ze niet. En dat krijgt Yung Felix dan ook zo nu en dan te horen.

"Ik was aan het draaien op een studentenfeest toen er een dronken meisje vet boos werd. Ze begon te schreeuwen en op een gegeven moment gooide ze zelfs een drankje naar me toe. Toen was ik het zat en stopte ik de muziek en zei ik: "Nu moet je even rustig aan doen. Het gaat niet over jou."

Toch snapt hij de kritiek van de dames wel, maar tegen hen wil hij zeggen: "Het komt wel goed." Felix is allang blij dat er in ieder geval gesproken wordt over zijn tracks. "Liever negatieve comments, dan dat mensen helemaal geen mening over mijn track hebben."

Ster advertentie
Ster advertentie