FunX

FunX 24 & 25 juli live vanaf Rotterdam Unlimited!

  1. Newschevron right
  2. FunX 24 & 25 juli live vanaf Rotterdam Unlimited!

Bereid je voor, want Rotterdam Unlimited staat voor de deur! Dat betekent dat je op 24 & 25 juli kan gaan genieten van de Battle of Drums en het Zomercarnaval. FunX is ook van de partij en zendt vrijdag (19.00 - 00.00u) en zaterdag (13.00 - 19.00u) live uit. Maar de twee dagen zijn ook online te volgen. Hou de FunX Facebookpagina, Instagram, Twitter en Snapchat (funxfm) dus extra goed in de gaten! R U ready for #RU2015?!

Drums please!
Vrijdag 24 juli zwepen de drie brassbands Team Explosion, Rhytm Allstars en Unicum de stad op met hun energieke ritmes. Zij nemen het tegen elkaar op in de Battle of Drums en lopen drie verschillende routes, om uiteindelijk te knallen op het Hofplein. Stuk voor stuk slaan ze hun beste slag om de felbegeerde Golden Drum te winnen.

Schudden met die heupen
Voetjes van de vloer en schudden met die heupen! Ook als je niet meedanst in de Zomercarnavalparade. Vanaf de zijkant kan je evengoed genieten van alle prachtige kostuums, dansjes, praalwagens en natuurlijk muziek. Ook FunX rijdt mee in de parade met een eigen praalwagen. Zwaaien dus!

Na de kleurrijke carnavalsstoet, gaat het feestje gewoon door met de Duitse reggaester Gentleman en zijn band The Evolotion. De dag wordt afgesloten met funklegende George Clinton.

Ster advertentie
Ster advertentie