FunX

‘Kickboksgala’s komen te negatief in de media’

  1. Newschevron right
  2. ‘Kickboksgala’s komen te negatief in de media’
Na een schietpartij bij een kickboksgala in het Brabantse Zijtaart afgelopen zondag, is de vechtsport weer volop in het nieuws. Tel daarbij op dat Badr Hari maandag opnieuw is aangehouden en je zou bijna zeggen dat er alleen over kickboksen en kickboksers wordt geschreven als het mis gaat. Of gaat het echt zo ontzettend vaak fout?

Stelling

Op FunX.fm stond de stelling: ’Nederlandse media hebben alleen oog voor de negatieve kanten van kickboksen’. Zo’n 83% van de stemmers is het daarmee eens.

Reacties

Joel: Kickboksen was (en is) nog een echte sport. Maar kickboxen is ook een en al agressie in de ring en eromheen.. Zonde.

Sevana: Jammer genoeg is het gewoon waar dat er bij gala’s altijd ruzies zijn en rare mensen komen. Daarom ga ik er nooit meer naartoe.

Redouan: Onzin! Ik kickboks ook en heb veel gala’s gezien. Daar was er voor- en achteraf nooit sprake van agressie.

Kenya: Goed nieuws verkoopt niet! De media moet ook brood op de plank hebben.

Bianca: Ik ben al regelmatig naar kickboksgala’s geweest en ik heb nog nooit wat meegemaakt. Er is altijd een goede sfeer geweest.

CritiX

Q-Bah sprak in CritiX met Soumia Abalhaya. Zij is viervoudig wereldkampioene thaiboksen bij de vrouwen. Soumia is zelf gestopt met wedstrijden, maar ze geeft nog wel les. Daarnaast richt ze zich op haar zangcarrière. Luister hieronder naar haar mening over de CritiX-stelling!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F67230531&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

CritiX is er van maandag t/m donderdag (21.00-23.00 uur). Ook reageren in de radioshow? Stuur je naam en telefoonnummer naar critix@funx.nl
Ster advertentie
Ster advertentie