FunX

Michael Bryan werkt met Linda Wagenmakers

  1. Newschevron right
  2. Michael Bryan werkt met Linda Wagenmakers
Michael Bryan staat sinds kort weer in de picture door de release van het nummer 'Ik Laat Je Gaan'. De zanger die eerder samenwerkte met artiesten als Lange Frans, Trijntje Oosterhuis en K-Liber4life, schoof vanmorgen aan in Start om te vertellen waar hij op dit moment nou allemaal mee bezig is.

Muzikale projecten
Michael heeft het nu erg druk met de opnames van zijn nieuwe nummers. De zanger werkt nu onder andere met producerteams Soulsearchin' en Killing Skills. Maar Bryan maakt niet alleen aan tracks voor zichzelf. Zo werkt hij ook aan 'iets nieuws' met Linda Wagenmakers. Wat deze Nederlandstalige verrassing inhoudt, wilde de zanger nog niet verklappen. Verder vertelde hij ook de Jayh en MC Fit met Trijntje Oosterhuis de studio in zijn gedoken.

Twijfelaar
De reden dat Michael Bryan er zo lang over doet om een plaat te lanceren, komt omdat hij naar eigen zeggen een twijfelaar is. "Ik moet eerlijk zeggen, dat ligt ook wel aan mezelf. Ik ben wel een heel erge twijfelaar geweest: is het(nummer wel goed genoeg? Ik ben niet onzeker over m'n stemgeluid maar over de tracks. Hoe moet je naar buiten komen. Je moet wel een soort plaatje in je hoofd hebben en dat had ik niet altijd. En dat is nu veel beter," vertelde Michael.

Op dit moment kan hij zich ook extra goed focussen op zijn muzikale carrière omdat hij weer single is. De zware periode na de relatiebreuk heeft hij dankzij muziek, zijn kinderen en goede vrienden achter zich gelaten.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/118079128"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/-k1noDUFXLQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie