FunX

Nieuw op FunX: Encore met Prime en Waxfiend

  1. Newschevron right
  2. Nieuw op FunX: Encore met Prime en Waxfiend
De gloednieuwe Encore Radioshow met dj´s Prime en Waxfiend gaat vanavond tussen 22.00 uur en 23.00 uur van start bij FunX. De mixshow wordt een nieuwe thuisbasis voor r&b en hiphop in het FunX Dance Weekend. Daarnaast is Encore ook de naam van de bijbehorende nachten in de Melkweg.

Elke vrijdagavond gooien Waxfiend en Prime de nieuwste tracks, de grootste hits en de dikste clubbangers in de mix. Je kent de mannen van dancehall, r&b en hiphop, maar in de Encore Radioshow komen ook relatief nieuwe stijlen zoals ´trap´ langs. Natuurlijk hoor je veel muziek van internationale artiesten, maar ook muziek van Nederlandse bodem komt volop aan bod. Kan je niet langer wachten op de nieuwe show van het duo? Download dan snel de bijbehorende Encore mixtape!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F58212973&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Hiphop en r&b leek in Amsterdam een tijdje uitgestorven en volgens Waxfiend zelfs 'verkracht', doordat de feesten als paddenstoelen uit de grond schoten. Daardoor daalde de kwaliteit in de Amsterdamse hiphop en r&b-nachten, maar daar willen Waxfiend en Prime nu verandering in brengen met de zaterdagavonden in de Melkweg.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/gbx8tH8m13U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie