FunX

Rapgeweld in de Bijlmer bij Lijn5 met Farid & Sticks

  1. Newschevron right
  2. Rapgeweld in de Bijlmer bij Lijn5 met Farid & Sticks
Volgens hoofdcommissaris Bernard Welten van de politie Amsterdam dragen jongeren in Amsterdam-Zuidoost steeds vaker vuurwapens, omdat rappers dat verheerlijken in hun clips. De medewerkers van Faq Files zijn het hier niet mee eens en hebben hem een open brief gestuurd. Farid & Sticks bellen met Bernard Welten en met Tye van Faq Files. Lijn5 met Farid & Sticks hoor je op woensdag van 20.00u. tot 23.00u. op FunX Landelijk, ook te beluisteren via de kabel.


Hoofdcommissaris Bernard Welten en Tye van Faq Files vertellen hun kant van het verhaal en de reageren op elkaars brieven. Maar ook spreken we met Angelo Bromet van No Limit, een jongerencultuurhuis in de Bijlmer dat activiteiten organiseert voor jongeren.


‘Dagboek van een nymfomane’, geschreven door Valérie Tasso is volledig autobiografisch. Farid & Sticks spreken haar over het boek en over haar leven als nymfomane.

En de zwoele zomer komt binnenkort aan haar einde. Maar Farid & Sticks zijn erg benieuwd hoe de nudisten deze zomer ervaren hebben. Ze bellen met Maaike Schel, zij organiseert de allereerste naturistenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht in december.

Dit weekend viert Amsterdam de opening van het culturele seizoen. Daarom bellen we met Najiba, zij staat komend weekend op de Uitmarkt. Met vier andere jongeren is ze gevraagd om mee te doen aan een project van The Remix voor de Uitmarkt. En dus gaat ze haar poetry op muziek van Quinteto Tango Extremo laten horen.

En natuurlijk zoals iedere week de YouTube Tip, Flows uit de Oude Doos, een reportage en het Nieuwtje van de dag.

Hier kun je de show Lijn5 met Farid & Sticks naluisteren op de site van Lijn5!

Ster advertentie
Ster advertentie