FunX

Massari wil geen 'bullsh*t' uitbrengen

  1. Newschevron right
  2. Massari wil geen 'bullsh*t' uitbrengen

Je kon vanmorgen in Start Massari's nieuwste single 'What About The Love' horen. FunX-presentator Fernando was door deze release benieuwd waar de zanger zich allemaal mee bezighoudt op dit moment en belde hem daarom op in de show.


Massari wil met zijn nieuwe single een ode brengen aan alles wat te maken heeft met liefde. Volgens de zanger wordt zoveel haat verspreid waardoor hij liefde mist. Vandaar dat de Libanees-Canadese zanger de kans heeft gepakt om zijn gevoelens op liefdesgebied te kunnen uiten op dit nummer. "Er is niks sterker in de wereld dan liefde", vertelde de artiest.

Bullsh*t
Het is alweer een tijdje geleden dat Massari een album lanceerde. Zijn laatste cd 'Forever Massari' werd in 2009 uitgebracht. De zanger vindt het belangrijker om tijd te nemen om alles goed aan te pakken dan snel iets uit te brengen om maar even een hitje te scoren. "Het belangrijkste in het leven is om een stap vooruit te zetten en precies te weten welke stappen je moet zetten om vooruitgang te boeken in je carrière. Soms brengen mensen bullsh*t uit, excuseer me voor m'n taalgebruik. Soms moet je een stap terug kunnen doen om te begrijpen wat je wilt doen, alles in orde te krijgen en de juiste mensen om je heen krijgen," aldus Massari.

Verandering
De zanger vertelde dat hij al op jonge leeftijd succes wist te boeken. Hij merkte dat succes je begint te veranderen als persoon en dat daar het gevaar ligt: "Je begint te geloven dat je onverslaanbaar bent. Je begint te voelen dat je geen fouten kan maken." Volgens hem moet je altijd hard werken en je hart en ziel stoppen in hetgeen dat je doet, dan komt het allemaal vanzelf goed.

Het nummer 'What About The Love' (ft. Mia Martina) hoor je vanaf 5:21 minuten.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/136648069&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie