FunX

Spoken: Reïncarnatie

  1. Newschevron right
  2. Spoken: Reïncarnatie
Reïncarnatie is een geleerd woord voor opnieuw geboren worden. Deze week besprak Manu tijdens Spoken de gedachten van reïncarnatie van 4 geloven: Hindoeïsme, Christendom, Jodendom en Islam. Ook was Manu nieuwsgierig naar de wetenschappelijke gedachte van reïncarnatie. Hij deed zelf een sessie om achter te komen wie hij was in zijn vorige leven. Nieuwsgierig? Klik hier verder.

Met reincarnatietherapeute Gabriella Croiset ging Manu afgelopen zondag in sessie om terug te gaan in zijn vorige leven. Daarnaast sprak hij met Giandeel Djangalie, verkondiger van de Hindoeistische leer, over reincarnatie en Hindoeïsme. Want wat is dat nu eigenlijk? Vanuit verschillende religieuze perspectieven werd er gesproken over reincarnatie. Zo voelde Manu achtereenvolgens Islam-deskundige Tasnin Sadik; Rabbijn Menno ten Brink en Dominee Arjan Plaisier aan de tand over zielen die wederkeren in vlees.

Ook waren afgevaardigden Ejes, Aya en Samuel Kareem van het Nijmeegs project Proef! naar de studio gekomen om te vertellen over de aankomende release van de verzamelaar met een hoop Nijmeegs talent. Hip Hop is niet dood. Het is gereincarneerd bij Spoken! En als we dan toch bezig zijn; Manu serveert Grayskul, The D.O.C., Notorious B.I.G., Nas, Geto Boys en Smeergeld van Proef! LIKSHOT!


Download hier de uitzending!

Ster advertentie
Ster advertentie