FunX

Beauty and the Beat: "Het dj-bestaan is eenzaam"

  1. Newschevron right
  2. Beauty and the Beat: "Het dj-bestaan is eenzaam"
De nieuwe talentenjacht Beauty and the Beat gaat vanavond van start! Valerio Zeno gaat daarin op zoek naar de mooiste en de beste vrouwelijke dj’s van Nederland. Dertien van deze schone en technische dames gaan de strijd met elkaar aan. Daarom waren deelneemsters Merel en Sjeazy Pearl vandaag te gast in Start. Ook belde Fernando met de beroemde Nederlandse dj Isis.

Vrouwen aan de knoppen

Het discussiepunt 'waarom zijn er minder vrouwelijke dj’s dan mannelijke' kwam natuurlijk ook ter sprake. “De technische kant van het beroep schrikt de vrouwen misschien af” zegt Merel. Sjeazy denkt dat het ligt aan het hard moeten werken maar toch geen zekerheid te hebben.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F77776939"></iframe>
{/source}

Eenzaam

Dj Isis gaf de dames vanochtend mee dat het dj-bestaan eenzaam is. "Jij bent aan het werk als andere mensen uitgaan, op vakantie zijn of heerlijk liggen te slapen." Toch lijken Merel en Sjeazy hier geen moeite mee te hebben. Ze hebben dat allebei over voor een carrière als dj.

Kinderen

Isis heeft zelf een kindje en was als beroemde mama ook te zien in het BNN-programma Vier Handen Op Een Buik. Toch zegt ze dat het lastig te combineren is met dj-en. "Je bent toch vaak van huis weg en werkt op onregelmatige tijden."

NLD3

Ben jij benieuwd naar Beauty and the Beat, zap dan vanavond tussen 20:25 uur – 21:30 uur naar Nederland 3. Onder toeziend oog van Dj en producer Quintino zullen de dames, als eerste opdracht, een feest organiseren.

{source}
<embed width="550" height="320" flashvars="hash=957212dc4540f36f6c62fe7ca3680ca0&swf_width=&swf_height=&website=bnntv" allowfullscreen="true" quality="high" src="http://sites.bnn.nl/players/play/play.php?type=bnntv" type="application/x-shockwave-flash"/>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie