FunX

Monsif: "Laura grootste concurrent op het ijs"

  1. Newschevron right
  2. Monsif: "Laura grootste concurrent op het ijs"
Monsif is sinds afgelopen zaterdag te zien in Sterren Dansen op het IJs en volgens FunX dj Fernando heeft hij skills. Volgens de tienerster komt dat doordat hij "vet hard" heeft geoefend. Dat moest ook wel, want voor de show stond hij pas 2 à 3 keer eerder op het ijs.

Stress!

Monsif vertelde vanochtend in Start dat hij direct ja zei tegen Sterren Dansen op het IJs, vanwege de uitdaging. "Het is live he, dus ik moet de lat hoog leggen voor de kijkers!" Toch streste hij flink toen hij voor het eerst midden op het ijs stond: "Ik dacht: wat gebeurt er als het fout gaat!?" Het kwam gelukkig allemaal goed en Monsif mocht samen met zijn schaatspartner Patti Petrus door naar de volgende ronde.

Concurrent

Laura Ponticorvo van het programma ‘Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde’ is volgens Monsif één van de beste schaatsers in Sterren Dansen op het IJs. De zanger weet zelf nog niet of hij de finale haalt "Als alle kijkers stemmen, dan hoop ik het wel." Fernando denkt dat die finaleplaats binnen handbereik is, als de duizenden YouTube volgers van Monsif blijven stemmen.

Videoclip in Parijs

Monsif heeft een drukke agenda. Vrijdagmiddag vliegt hij naar Parijs voor de opnames van een nieuwe videoclip. "Bijna al mijn liedjes gaan over meisjes, dus de stad van liefde is de juiste locatie daarvoor." Het enige wat hij loslaat is dat het gaat om Rollercoaster, een single die hij volgende week wil releasen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F73588609"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie