FunX

"Verfilming Les Misérables een succes"

  1. Newschevron right
  2. "Verfilming Les Misérables een succes"
Een van de opvallende films die je momenteel in de bioscoop kan zien is Les Misérables. Het is een verfilming van de gelijknamige succesvolle musical. Het is volgens Robbert Blokland zeker de moeite waard om te zien als je van musicals houdt. Als je er niet tegen kan als mensen elke minuut in zingen uitbarsten, dan moet je er niet heengaan.

Finding Nemo 3D
Het is 10 jaar geleden dat de Pixar/Disney kaskraker 'Finding Nemo' werd uitgebracht. De film is sinds kort weer in de bioscoop te zien. Het verschil is dat de animatiefilm nu 3D is. Enkele maanden geleden verscheen ook een andere Disney tekenfilm weer op het witte doek. Toen werd voor het eerst een driedimensionale versie van The Lion King getoond aan het publiek. Door het succes hiervan werd besloten om 3D versies van Beauty and the Beast, Finding Nemo, Monsters inc en The Little Mermaid uit te brengen.

The Awakening
The Awakening is een ouderwerts spookhuis verhaal uit Engeland. Het speelt zich af tussen de twee Wereldoorlogen. Er gebeuren allerlei mysterieuze dingen in de film en laat je van tijd tot tijd zeker schrikken. Baanbrekend is de film niet maar desondanks wel een veilige keuze volgens de (film)journalist.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F74385982&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie