FunX

Bollebof, Mavy en Joyba primeuren videoclip 'Baller'

  1. Newschevron right
  2. Bollebof, Mavy en Joyba primeuren videoclip 'Baller'

Bollebof, Mavy en Joyba bundelen hun krachten en droppen op 20 januari een gezamenlijke EP. Vandaag werd de eerste single, 'Baller', met videoclip geprimeurd in Start. De jongens kwamen langs bij Fernando in de studio om te praten over hun nieuwe single en aankomende EP.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Baller

In de nieuwe track hoor je: ''Je mattie is een balliemang, maar ik ben een baller''. Fernando wilde graag weten wat ze precies tegen voetballers hebben?

''De boys komen in de club en zien voetballers met tien flessen. Zij trekken er dertig.''

samenwerking

Bollebof wilde graag samenwerken met jongens die volgens hem nog te weinig platform krijgen. Toch zijn ook de andere jongens niet nieuw in de scene. Joyba had samen met Bollebof een hit met 'Kwasten' en ook Mavy liet al eerder zijn skills horen bij FunX. Met zijn remix van 'Controlla' werd hij finalist in het vijfde seizoen van FunX Talent.

EP

De videoclip van 'Baller' werd gemaakt door Paperclips. Op 20 januari komt de gezamenlijke tape uit, maar de titel is nog niet bekend. Behalve hun nieuwe single 'Baller', lieten Bollebof, Joyba en Mavy ook nog twee andere tracks van de aankomende EP horen.

Nando's Ballersbak

Speciaal voor deze ballers veranderde Fernando zijn item 'Nando's Ballenbak' in 'Nando's Ballersbak'. Wie is de grootste baller?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie