FunX

Wat is er gebeurd tussen Laetitia en Mezdi tijdens Temptation Island?

foto: RTL Reality
  1. Newschevron right
  2. Wat is er gebeurd tussen Laetitia en Mezdi tijdens Temptation Island?

Laetitia is misschien wel één van de meest besproken verleidsters van dit seizoen van Temptation Island. Met haar good looks en al haar charmes werd ze snel één van de favorieten. Laetitia was donderdag bij Morad & Dyantha en vertelde daar over haar Temptation ervaring. Ook beantwoorde ze de grote vraag: Wat is er gebeurt tussen haar en Mezdi op het eiland?

waarom temptation

Als je als verleid(st)er meedoet aan Temptation Island, krijg je meteen een lading vooroordelen over je heen. Dat deed Laetitia niks, want zij zag de kans meer als een lekkere vakantie van veertien dagen dan een spelletje. "Ik werd vorig jaar gevraagd, maar toen zat ik ik een relatie, dus dat deed ik niet. Maar dit jaar ben ik single, dus ik dacht, 'Waarom niet?' Veertien dagen vakantie, wat heb je te verliezen?"

mezdi

Toen ze op het eiland aankwam, voelde ze zich niet meteen aangetrokken tot de mannen. Mezdi was de enige haar een beetje interesseerde en dat was te merken. De twee hadden meteen een klik en werden op een gegeven moment steeds closer. Iedereen denkt dat er iets tussen hen is gebeurt, maar volgens Laetitia is dat niet het geval. Volgens haar waren de twee elkaar gewoon aan het teasen:

"Er is niet echt iets gebeurt tussen mij en Mezdi. Er werd niet gezoend of gesekst, het was altijd kantje boort."

dilemma

Als ze in een relatie zat, zou Laetitia nooit met haar vriend meedoen aan Temptation. "Ik weet hoe het eraan toegaat en het is echt om parra van te worden." Smart girl. Met Morad en Dyantha speelde ze een dilemma-spel om de ervaring af te sluiten.

Ster advertentie
Ster advertentie