FunX

Lift Benali mee op publiciteit Badr Hari?

  1. Newschevron right
  2. Lift Benali mee op publiciteit Badr Hari?
De nieuwe roman van schrijver Abdelkader Benali vliegt in het hele land over de toonbank. De verkoop van het boek Bad Boy loopt zelf zo goed dat ze nu al toe zijn aan een tweede druk terwijl het boek pas sinds enkele dagen in de winkels ligt. Het verhaal van Bad Boy is gebaseerd op het leven van Badr Hari. Sommige mensen vinden dat Abdelkader hierdoor meelift op de negatieve publiciteit over de kickbokser.

"Dat vind ik al super negatief. We leven in 2013, er zijn zoveel thema's en dit zijn de thema's van deze tijd. Kunstenaars en schrijvers doen daar iets mee, dat is onze taak en plicht," vertelde Benali in Start. "Als Reinout Oerlemans iets over Heineken doet dan is het spannend. Doet een Marokkaan het dan is het van: hij lift mee op het succes van Badr Hari", vervolgde hij.

Naast het schrijven heeft Abdelkader ook de ambitie om een goede film te maken over de kickbokswereld. Daarin ziet hij een rol weggelegd voor acteurs als Nasrdin Dchar, Arie Boomsma en Marwan Kenzari. Daarnaast vertelde Benali dat hij volgend jaar ook een nieuwe roman uit gaat brengen die gaat over een schrijver die op de vlucht is voor de liefde. Tenslotte reageerde Abdelkader ook nog de geruchten dat hij een aantal boeken onder een pseudoniem heeft uitgebracht. Hij noemde dit complete onzin.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/123009439&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie