FunX

Gameking Boris baalt van South Park censuur

  1. Newschevron right
  2. Gameking Boris baalt van South Park censuur
Gameking Boris baalt behoorlijk van het nieuws dat de Europese versie van Southpark: The Stick of Truth wordt gecensureerd. Volgens de game journalist zitten er bepaalde scènes in die blijkbaar niet door de beugel kunnen, zoals één met een abortus en één met een anal probe.

"Ik ben een South Park fan dus als je dan anal probe en abortus hoort, weet je al gelijk van; dit moet ik spelen,"
vertelde Boris in Start. "Aan de ene kant is het misschien wel pr-stunt en komen ze straks met downloadable content om een abortus te plegen."

PS4
De Playstation 4 is als laatst in Japan gelanceerd. De Japanse gamers konden de console sinds vorige week in huis halen terwijl het in de rest van de wereld sinds november verkrijgbaar is. Het enige 'probleem' is dat de PS4 zo goed verkocht wordt, dat het overal uitverkocht is. Het is moeilijk om er één te vinden in de winkels. Zelfs in Japan waar mensen liever games spelen op een handheld als de Nintendo 3DS, is het inmiddels ook uitverkocht.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/137185696&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie