FunX

Movietime: Wolf, Lovelace en Paranoia

  1. Newschevron right
  2. Movietime: Wolf, Lovelace en Paranoia
Jim Taihuttu heeft mensen weer positief verrast met zijn nieuwe film 'Wolf'. Ook Robbert Blokland was zeer te spreken over de Nederlandse productie. "Dit is een film die een wereld laat zien die de meeste Nederlanders niet kennen," aldus de (film)journalist. "Het is goed dat dit soort verhalen verteld worden,dit soort grauwige grimmige realisme." Robbert vond acteur Marwan Kenzari ook bijzonder goed acteren. Hij acht de kans groot dat Kenzari hierdoor een gouden kalf gaat winnen.

Paranoia
De gouden tijden lijken een beetje over voor Indiana Jones acteur Harrison Ford. Hij heeft een hoofdrol in de nieuwe film Paranoia. Het resultaat van de drama film is dramatisch te noemen. Robbert Blokland noemt het zelfs een dieptepunt in Harrison's carrière. "Als je na gaat denken dan gaat die film je zo tegenstaan tijdens het kijken. Hij valt een beetje tegen," aldus de filmkenner. Robbert besprak verder ook nog de bioscoopfilm Lovelace. Beluister het gesprek uit Start hieronder terug.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F111232946"></iframe>
{/source}

Trailer Wolf
{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/BO6CQv8CGEY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Trailer Lovelace
{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/9vJADecKL-4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Trailer Paranoia
{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/kiwTRLwmm4w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie