FunX

Acteerdebuut Brahim Fouradi in Spijt

  1. Newschevron right
  2. Acteerdebuut Brahim Fouradi in Spijt
Brahim Fouradi is druk, druk en nog eens druk! Hij maakt binnenkort zijn acteerdebuut in de film Spijt, produceert filmmuziek en heeft daarnaast ook nog het nieuwe label Equipe bij Sony. Bij FunX vertelt de artiest hoe hij de terecht is gekomen in de film Spijt.

Brahim speelt in de verfilming van Carry Slee's boek 'Spijt', de rol van de Marokkaanse tiener Yoessef. Brahim twijfelde even over zijn acteerdebuut, want hij is 26 jaar oud en de rol is voor een jongen van 16. Toch wist de producent hem om te praten om het toch even te proberen: "We hebben het toen even getest met de producent. Hij liet het zien aan zijn vrouw en Carry Slee en die hadden zoiets van: hij moet het gewoon doen!"

Acteren is altijd een droom geweest van Brahim, maar zijn eerdere audities voor Wolf en Pizza Maffia waren helaas niet succesvol. Na een aantal audities, acteerlessen en zijn kersverse rol in Spijt heeft de artiest de smaak nu goed te pakken. Work-a-holic Fouradi wil nu vaker filmrollen en het liefst een rol als bad guy!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64853513&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie