FunX

ValsBezig dropt nieuwe track 'Zitten Op Me'

  1. Newschevron right
  2. ValsBezig dropt nieuwe track 'Zitten Op Me'

Ooit deden ze mee aan de talentenjacht FunX Talent, inmiddels zijn ze getekend bij Top Notch en hebben ze al wat hits weten te scoren. De mannen van ValsBezig waren vandaag in de studio bij Fernando om het te hebben over hun nieuwe track Zitten Op Me en ze nemen het tegen elkaar op in het Karaokespel.

FunX Talent

De mannen van ValsBezig mochten na de FunX Music Awards de Best FunX Talent Award meenemen naar huis. Hoewel ze er niet per se op gerekend hadden, hadden ze zich toch thuis alvast een beetje voorbereid door voor de spiegel een speech te oefenen: "Maar uiteindelijk komt het toch uit je hart".

"Ik wist niet wat er precies in mijn omging toen we wonnen, maar ik dacht: ik moet niet vallen van de trap!"

succes

De jonge artiesten hebben al veel hits weten te scoren en gaan dus erg lekker. Volgens hen is de kracht van ValsBezig dat ze altijd zichzelf zijn en nederig blijven. Hun successen heeft hun naast een mooie award ook veel nieuwe fans opgeleverd. Zo is er al een meisje dat de naam van één van de mannen heeft laten tatoeëren. Maar er zijn ook nog altijd veel mensen die de mannen helemaal niet herkennen.

"Gisteren zaten we in de metro en toen ging iemand naast ons keihard Tranquilo blazen. Hij had geen idee dat hij gewoon naast ons zat"

Groeien

Opvallend is dat ValsBezig bijna niet aan samenwerkingen doet. Dat komt omdat zij niet willen dat mensen gaan claimen dat hun succes door andere artiesten is gekomen. Ze willen zich eerst focussen op hun eigen groei. Deze zomer zal hun, nog naamloze, EP uit gaan komen. Ook hier zullen geen samenwerkingen op staan.

Karaoke

Hoe goed kent ValsBezig de tekst van de hits van nu? Fernando test de muziekkennis van de boys in het karaokespel. Kunnen zij de lyrics afmaken van Habiba, Away en Despacito?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie