FunX

IliasOpDeBeat: "Ik ben mijn sound aan het uitbreiden"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. IliasOpDeBeat: "Ik ben mijn sound aan het uitbreiden"

Natuurlijk kon één van de hotste producers van dit moment niet ontbreken: IliasOpDeBeat. Met zijn beats voor Wilde Westen maakt hij elke track tot een absolute banger.

Druk

IliasOpDeBeat is een drukke guy. Straight vanuit de studio racete hij naar de Melkweg. Momenteel is hij druk bezig met de Meester Plusser Tour van Mula B. Ilias probeert bij elk optreden van de Kapitein Plus te zijn. "De feesten van Mula B zijn legendarisch", vertelt de hitproducer. "Ik ga er sowieso bij zijn. Ik support hem altijd en ik zal hem blijven supporten."

Ray Charles

Alle leden van Wilde Westen hebben een keiharde solotape gedropt. Toch blijft IliasOpDeBeat bezig met groeien: "Ik ben mijn sound aan het uitbreiden. Ik moet de juiste mensen op mijn beats vinden, omdat niet elke artiest bij mijn beats past. Het is moeilijk, maar ik ben druk bezig". Maar naar welk nieuw materiaal luistert Ilias op dit moment? "Nu luister ik vooral naar een track die nog uit moet komen, de track Ray Charles van Bartofso", geeft hij lachend prijs.

Ster advertentie
Ster advertentie