FunX

Le Seton primeurt nieuwe track Badman in samenwerking met Stepherd

  1. Newschevron right
  2. Le Seton primeurt nieuwe track Badman in samenwerking met Stepherd

De Rotterdamse Le Seton gaat keihard en zijn track Timeline met mede FunX Talent-winnaar Makkie wordt ongelooflijk vaak aangevraagd bij de FunX-dj's.

Le Seton is opnieuw de studio ingedoken, dit keer met Stepherd voor de track Badman. Hij schoof aan bij Youssef in de FunX-studio om meer te vertellen over de samenwerking, de FunX Music Awards en natuurlijk: zijn liefde voor chocoladepasta.

FunX Music Awards

Le Seton won het tweede seizoen van FunX Talent. Hoewel hij al lang serieus met muziek bezig is, merkt hij dat het hem veel goed heeft gedaan. ''Nu zijn er heel veel mensen die me serieus nemen. Ik ben hierdoor wel bij leuke dingen terechtgekomen.'' De waardering van de FunX-luisteraar gaat nog een stapje verder, want samen met Amartey, Valsbezig, Makkie en Nivi is hij genomineerd voor een FunX Music Award in de categorie Best FunX Talent.

''Het maakt me niet uit wie er wint, ik gun het iedereen. Ik kom gewoon om een feestje te bouwen.''

Nutella

Le Seton liet zijn liefde voor Nutella al eerder blijken in zijn gelijknamige nummer. Nu gaat hij nog verder: hij heeft zijn aankomende concert in Islemunda vernoemd naar zijn favoriete chocoladepasta. Maar waar komt die obsessie eigenlijk vandaan?

''Ik ben er gek op. Zeker op het experimentele gebruik waarover ik zing...''

Badboy voor de night

Badman is vanaf vandaag te beluisteren via Spotify. Youssef belde ook nog even met Stepherd en vroeg wat Badman voor hem betekent:

''Je zegt tegen een chick: laat je zorgen achter voor de avond. Ik ben daar voor jou. Ik ben jou badboy voor de night.''

Badman

Benieuwd naar de track? Beluister hem hier:

Ster advertentie
Ster advertentie