FunX

In 'De Libi' lach je je stuk om de echte Bilal en een extremere Daniel en Ouassama

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. In 'De Libi' lach je je stuk om de echte Bilal en een extremere Daniel en Ouassama

Bilal Wahib, Daniel Kolf, Ouassama Ahammoud zie je vanaf vandaag in de hilarische biosfilm De Libi! De drie acteurs spelen Amsterdamse vrienden die tussen bloedserieuze discussies over hoe Marokkaans Ronaldo is, ook keihard cruisen door de straten van onze hoofdstad in een knalrode Canta. De gekke boys hebben naast plezier maken en overleven nog een doel in de film, en dat is toegelaten worden tot een club waar een paar prachtige meiden ze opwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE LIBI bij FunX

Bilal, Daniel en Ouassama schoven samen met regisseur Shady El-Hamus bij Giorgio en Vanessa aan in Turn Up! en vertelden onder andere wat De Libi speciaal maakt. Volgens Ouassama ligt dat aan de manier waarop de regisseur te werk is gegaan: "Hij gaf ons een kans die zich niet vaak voordoet in de acteerwereld. We mochten bepaalde dingen toevoegen aan het verhaal en daarom zie je ook Bilal, Daniel en Ouassama terug in de personages." Volgens de boys speelt Bilal helemaal zichzelf in de film. De personages van Daniel en Ouassama zijn ook op de twee acteurs gebaseerd, maar zijn wel een stuk extremer dan zij in het normale leven zijn.

Canta gesloopt

Tijdens de opnames van De Libi ging het er even gezellig en gek aan toen als in de FunX-studio, alleen werd er bij ons niemand geslagen of iets gesloopt. Ouassama vertelde dat hij tijdens de opnames wel een paar gekke klappen heeft gekregen van Bilal. Diezelfde Bilal blijkt ook de knalrode Canta gesloopt te hebben. Gelukkig hebben ze dat allemaal kunnen fixen en zijn de opnames uiteindelijk doorgegaan. Het eindresultaat zie je vanaf vandaag in de bioscoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie