FunX

Grammy genomineerden in lingerie Marlies Dekkers

  1. Newschevron right
  2. Grammy genomineerden in lingerie Marlies Dekkers
Lingerie koningin Marlies Dekkers heeft dit jaar een hele bijzondere uitnodiging ontvangen. Ze mag tijdens de jaarlijkse Grammy Style Studio, haar collectie presenteren aan alle genomineerden. Artiesten als Beyonce, Mary J Blige, Jay-Z, Lady Gaga en Jamie Foxx krijgen de kans om tijdens deze presentatie kleding uit te kiezen die ze tijdens de Grammy Awards mogen dragen. Vanochtend in Start belde we met Marlies om te vragen wie zij het liefst in haar sexy underwear ziet. Luister hier!

In voorbereiding op de uitreiking van de Grammy’s krijgen de sterren vier dagen de kans om hun perfecte outfit te kiezen tijdens een zogenaamde ‘Gifting suite’. Marlies Dekkers is uitgenodigd om in Los Angeles haar lijn te showen. De Gifting Suite wordt gehouden van 27 tot en met 30 januari. Marlies is dus één van de weinige die straks kan zeggen dat ze alle artiesten in hun lingerie heeft gezien.

Dat beroemdheden de lingerie van Marlies Dekkers zullen dragen is voor Marlies niks nieuws. Britney Spears, Fergie, Lady Gaga, Katy Perry en Dita von Teese zijn namelijk al gespot in haar sexy creaties. Op de vraag welke artiest straks daadwerkelijk een Marlies Dekkers draagt zullen we nog even moeten wachten. De 52ste editie van de Grammy Awards zal plaatsvinden op 31 januari.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/marliesdekkersgrammy.wma{/wmaremote}

Black Eyed Peas - I got a feeling (Fergie in Marlies Dekkers)
{youtubejw}19rG2CHvCQY{/youtubejw}

Ster advertentie
Ster advertentie