FunX

Nasrdin Dchar bezig met pittige afvalrace

  1. Newschevron right
  2. Nasrdin Dchar bezig met pittige afvalrace
Nasrdin Dchar doet momenteel hard zijn best om af te vallen voor zijn rol in de film Wolf. Hij woog 69 kilo en is inmiddels in zeven weken zes kilo afgevallen. Er moet nog drie kilo af voordat de acteur op het gewenste gewicht zit. Dchar loopt afstanden van maar liefst acht kilometer en heeft de tien kilometer op zijn vizier.

Oumi
Behalve de film staat momenteel theatervoorstelling Oumi op Nasrdin's things to do lijst. Hierin vertelt hij het verhaal van zijn moeder die naar Nederland verhuisde. Dchar heeft zijn moeder geïnterviewd voor het stuk waar uiteindelijk 40 pagina's aan tekst uit voortgekomen zijn. Deze stuurde hij vervolgens naar schrijfster Maria Goos die aan het verhaal werkte.

Ze zijn voor inspiratie ook naar Marokko afgereisd waar zijn ouders toevallig met vakantie waren. Hierdoor kon Goos ook de sfeer proeven van de omgeving. Nasrdin heel blij met het resultaat. "Ik moet zeggen dat ik er wel echt trots op ben. Het is een productie die voor mij wel heel erg belangrijk is", aldus Dchar.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F61349051&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie