FunX

VVD loves christenfundi’s

  1. Newschevron right
  2. VVD loves christenfundi’s
VVD liberaal? Ha laat me niet lachen. Het afgelopen weekend bleek dat de ‘liberalen’ het wederom op een akkoordje hebben gegooid met de SGP, oftewel de christenfundi’s. Ook het VVD-stemvee is boos. En hoe. Aanleiding voor al die boze Burberry dragende mensen is dat de VVD haar handtekening heeft weggehaald onder een wetsvoorstel om godslastering niet meer strafbaar te stellen. Eerder had de partij dat wetsvoorstel zelf nog ingediend samen met D66.

Verbod op godslastering
1. hij die zich in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, door smalende godslasteringen op voor godsdienstige gevoelens krenkende wijze uitlaat; Met andere woorden, je mag niets slechts over god(en) zeggen want anders wordt je gestraft. Nee, niet in het hiernamaals maar gewoon hier in Nederland door ons rechtssysteem.

VVD hartje SGP
De VVD dé liberale partij van Nederland. De partij die vrijheid hoog in het vaandel heeft. De partij waarvan je denkt dat ze dat verbod liever nog gisteren weg willen hebben dan vandaag heeft zich teruggetrokken. OMG. Aanleiding zijn de concessies die ze doen naar de SGP toe in ruil voor hun steun in zowel de Eerste Kamer als de Tweede Kamer. De SGP, inderdaad die partij die vindt dat we zondag allemaal in de kerk moeten zitten en vindt dat vrouwen niet in de politiek thuishoren.

Eerder stemde de VVD al in met minder koopzondagen. Maar wel tijdens de verkiezingscampagne schreeuwen dat 'shoppen ook zondagsrust is'. En dat allemaal door die verschrikkelijke hunkering naar macht. Pluchelovers!

Ster advertentie
Ster advertentie