FunX

Liefdesverdriet verandert in succes

  1. Newschevron right
  2. Liefdesverdriet verandert in succes
Hij is ooit begonnen met draaien door liefdesverdriet en zat vanochtend in Start om te vertellen over de successen die het hem heeft gebracht: Raynor Bruges. Eén van zijn meest recente producties is de officiële remix van het nummer I Luh Ya Papi van de enige echte Jennifer Lopez (ft. Tyga).

Vroeger ging hij onder de naam DJ Kleine Dondersteen en die heeft hij af en toe wel eer aangedaan. Zo vertelde Raynor dat hij ooit zelfs een quad heeft gestolen van de Hells Angels. Maar dat heeft de DJ gelukkig achter zich gelaten, net zoals hij een jaar geleden zijn agency verliet. Desondanks is Raynor wel op zoek naar een manager en zou hij toch wel bij een boekingskantoor willen zitten.

Een aangename verrassing
“Ik moet eigenlijk alles zelf fixen en de logische stap om dat te doen als DJ zijn eigen producties.” Raynor liet zijn producties horen aan een remixmanager in Nederland. Helaas leek het in de eerste instantie niet interessant genoeg. Maar toen de remixmanager het een aantal maanden later liet horen aan een Universal platenbaas in Amerika, viel Raynor’s werk in de smaak. Kort daarna werd de I Luh Ya Papi remix geboren, die vandaag vanaf vijf uur ’s middags online te vinden is.

Vers van de pers
Raynor heeft het erg druk met allerlei leuke nieuwtjes die eraan komen. Een aantal weken geleden bracht hij een officiële remix uit met de Partysquad en Dirtcaps. Binnenkort komt er een exclusieve samenwerking aan met een Trap EDM Channel op Soundcloud. Maar hier blijft het niet alleen bij, want Bollywoodzangeres Priyanka Chopra en Raynor hebben ook muzikale interesse in elkaar. Ook komt er een samenwerking aan met een artiest die groter is dan J. Lo. Hier wil hij nog niks concreets over kwijt.

Even terug naar eigen bodem: de beste man werkt momenteel hard aan een Shotgun remix voor Yellow Claw. Dit wordt opnieuw gereleast in Amerika met Waka Flocka. En last but not least: de DJ primeurde zijn SBMG Oeh Na Na remix vanochtend in Start.



Ster advertentie
Ster advertentie