FunX

Lady Bee is genomineerd voor een FunX Music Award: ''Ik ga gewoon een guerrillacampagne voeren''

  1. Newschevron right
  2. Lady Bee is genomineerd voor een FunX Music Award: ''Ik ga gewoon een guerrillacampagne voeren''

Lady Bee is voor de derde keer genomineerd voor de FunX Music Award voor Best DJ. Ze heeft helaas nog niet eerder een award gewonnen, maar daar komt - als het aan Lady Bee ligt - dit jaar verandering in. De dj schoof aan bij Jaimy in De Avondshow om te praten over haar nominatie, haar uitstapje naar Miami en natuurlijk: nieuwe muziek.

''De concurrentie is hoog. Ik ga gewoon een guerrillacampagne voeren. Nee hoor, ik gun het de anderen ook.''

Creatief

Lady Bee komt net terug uit Miami. Ze deed vijf shows tijdens Miami Music Week en dat was voor haar echt een grote mijlpaal.

''Het heeft echt m'n ogen geopend. Het is veel internationaler. Het was een verademing, je kan veel creatiever zijn.''

Artiest en dj

Natuurlijk houdt Lady Bee ook van de Nederlandse scene, maar het is volgens haar wel een stuk beperkter dan in Amerika. In Nederland wordt ze een beetje geforceerd om Nederlandse platen te draaien en dat maakt het soms lastiger.

''Eigenlijk ben je artiest en dj. Als artiest zijnde wil je je eigen muziek draaien. Als dj zijnde wil je het publiek entertainen en in Nederland moet je ook entertainen met Nederlandstalige muziek.''

Nieuwe muziek

Er komt ook heel veel nieuwe muziek aan. Ze verklapt dat er een collabo aankomt met Jillionaire (Major Lazer). Binnenkort komt ook het nummer Niemand Heeft Tijd met Dio en I Am Aisha uit.

Dilemma's

Jaimy schotelde Lady Bee ook nog een aantal dilemma's voor. Is ze meer een billen- of een borstenvrouw? Gaat ze liever voor jongere of oudere vrouwen? En wat zou ze doen als ze plots doof zou zijn?

Is Lady Bee jouw favoriete DJ? Stem dan nu op de FunX Music Awards!

Ster advertentie
Ster advertentie