STER Advertentie
STER Advertentie

Aliyah keert terug met gloednieuwe single en volwassen sound

Aliyah keert terug met gloednieuwe single en volwassen sound

Maandag 11 december 2017 - 13:43 uur

|

Door:

Samantha

Toen Aliyah in 2011 Holland's Got Talent won, kon niemand over haar ophouden. Ze was nog maar elf jaar en had toen al een dijk van een stem. Vervolgens bleef de zangeres nieuwe tracks en video's uitbrengen, maar daarna werd het een tijdje stil. Inmiddels is Aliyah al achttien jaar en is ze klaar om de game weer over te nemen. 

afwezigheid

Het is lang stil geweest rondom Aliyah, terwijl ze zo goed bezig was. "Ik ben heel druk geweest met school. Ik zit nu op een dansopleiding, wat veel tijd kost. Ik wilde me ook echt focussen op school." Daarvoor dealde zo ook nog met examens, wat de boel nog hectischer maakte. Nu is het wel wat rustiger. 

'Aliyah (18) is back met een nieuwe en volwassenere single!'

samenwerking met monsif

Op haar nieuwe single genaamd Lover & Bestfriend werkt Aliyah samen met rapper/producer Monsif. Dit is niet de eerste keer dat de twee samenwerken, ze gaan al way back. In 2013 zongen Aliyah en Monsif namelijk samen het jaaroverzicht van het Jeugdjournaal."Het was tof, het maakte het proces fijner."

volwassener

Nu dat ze achttien is, wil Aliyah een kant van zichzelf laten zien die volwassener is. Dat is in de video van Lover & Bestfriend te merken. Ze staat bekend als dat schattige meisje, maar wil die status een beetje omgooien. "Ik moest er zelf ook nog aan wennen, maar ik ben echt superblij met het eindresultaat. Ik wilde het sowieso niet te ordinair. Ik dacht gewoon van, ik ben nu achttien plus, let's go. " Check hieronder de nieuwe video van Aliyah en Monsif!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.35654-aliyah-keert-terug-met-een-gloednieuwe-single-en-een-volwassenere-sound"}