FunX

Raymi Sambo's moeder was bang dat hij gay zou worden

  1. Newschevron right
  2. Raymi Sambo's moeder was bang dat hij gay zou worden
"Ik wilde eigenlijk vroeger danser worden", vertelde Raymi Sambo vanmorgen in Start. Z'n moeder zag dit absoluut niet zitten! "Mijn moeder vond dansen helemaal niks. Ze had zoiets van; je wordt te veel beïnvloed door andere mensen, misschien word je wel gay als je dat doet", voegde hij eraan toe.

Raymi heeft drie jaar lang afro-klassiek gedanst met een Amerikaan die hem ontdekt had bij een voorstelling. Door zijn bezorgde moeder heeft hij zich niet verder kunnen ontwikkelen als danser.

Schaamtecultuur

In sommige culturen komt het nog vaak voor dat ouders zich schamen voor hun kind vanwege zijn of haar seksuele geaardheid. Maar ook in andere gevallen zoals een vroege zwangerschap of bij bepaalde ziektes, proberen ouders hun kind van de buitenwereld af te schermen zodat er niet over hun geroddeld wordt. Dit is ook het hoofdonderwerp van Sambo's theatervoorstelling 'Van Niets Overleden'.

"Het tweede deel wordt veel ruiger, toffer dan het eerste deel"

SpangaS

Raymi zit de laatste tijd niet alleen in theater, maar staat ook nog regelmatig voor de camera. Op dit moment wordt het tweede deel van de SpangaS-film opgenomen waarin hij ook een rol heeft. "Het tweede deel wordt veel ruiger,toffer dan het eerste deel," zei Sambo. Daarnaast zijn ze net klaar met de opnames van het achtste seizoen van de tv-serie. Hij verklapte dat er ook een negende seizoen in de planning staat. Tot slot heeft de acteur ook een rol in de film The Neighbourhood die vanaf december in de bios draait.


Ster advertentie
Ster advertentie