FunX

Jasem (14) wil radio-dj worden en ontmoette vandaag zijn voorbeeld Fernando

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jasem (14) wil radio-dj worden en ontmoette vandaag zijn voorbeeld Fernando

Het was vandaag een bijzondere dag voor de 14-jarige Jasem. Hij vertelde onlangs op Instagram Live aan Défano Holwijn dat hij ooit op een dag net zoals Fernando radio-dj wil worden. Défano beloofde hem vervolgens dat hij een meeloopdagje in de studio voor hem zou fixen. Vandaag was uiteindelijk de dag dat Jasem mocht meekijken met zijn grote voorbeeld tijdens Start.

'Ik schrok me dood'

Jasem vertelde Fernando dat hij voor de grap een verzoek indiende om live te gaan met Défano. Hij was op dat moment bezig met zijn huiswerk toen hij ineens iemand 'hallo' hoorde zeggen. Jasem bleek tot zijn stomme verbazing in de liveshow van Défano beland te zijn. "Ik schrok me dood en ik was super zenuwachtig", vertelt Jasem achter de schermen. Tijdens de Insta Live vertelde Jasem aan Défano over zijn grote droom om radio-dj te worden en gaf daarbij aan dat Fernando zijn voorbeeld is. Défano plaatste het fragment later op zijn feed en verzocht vervolgens al zijn volgers om Fernando te taggen onder zijn filmpje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lobi

Défano en Fernando contacteerden elkaar uiteindelijk en fixten dat Jasem een dagje langs mocht komen in de studio. Jasem keek vandaag de hele ochtend mee met Fernando en kreeg veel tips achter de schermen. Ook werd hij live op de radio geïnterviewd door Fernando en belden de twee Défano op. Aan die laatste wilde Jasem nog persoonlijk zijn dankbaarheid uitspreken. "Ik wil je echt bedanken. Gewoon uit de grond van mijn hart. Lobi man, ik zweer het je. Bedankt." Daarop antwoordde Défano: "Dat is love. Het is belangrijk, want de jeugd is de toekomst, dus het is belangrijk dat wij hen ook een platform geven en kansen bieden."

Overtuigd

Jasem was na afloop onder de indruk van wat hij allemaal heeft gezien en weet nu zeker wat zijn toekomstplannen zijn. "Ik had niet verwacht dat er zoveel bij komt kijken. Het is echt zo dope. Ik heb nu gezien hoe het werkt en ben er alleen maar meer van overtuigd dat ik radio-dj wil worden."

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie