STER Advertentie
STER Advertentie

Miguell Kaidel wint de FunX DJ Battle 2018

Miguell Kaidel wint de FunX DJ Battle 2018

Vrijdag 30 maart 2018 - 10:52 uur

|

Door:

Elize

Miguell Kaidel mag zich na een bloedstollende battle de winnaar van de FunX DJ Battle 2018 noemen! De dj nam het in de finale op tegen Dj Rino Sambo. Ze moesten zoveel mogelijk tracks aan elkaar mixen, maar daarnaast lette de jury ook op het publieksgeluid dat de dj's wisten te genereren. En daar had Miguell Kaidel geen probleem mee, want de zaal ging helemaal los.

De gloednieuwe kampioen krijgt niet alleen de FunX DJ Belt mee naar huis, maar nog veel meer. Hij mag draaien op de FunX Music Awards én krijgt drie maanden lang een eigen uur op de vrijdagavond van FunX. 

Dj Battle

Naast de spannende battles tussen de dj's, waren er ook nog dikke optredens va I Am Aisha, SBMG, Jacin Trill en Dopebwoy. En natuurlijk stapte ook de winnaar van de DJ Battle van vorig jaar, Dj Rugged, ook nog de ring in om een setje te draaien.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • Habiba uit tv-serie 'Groeten uit Holland' overleden

  • Aankomende week wordt het misschien wel 40 graden

  • Marvel maakt enorm veel nieuwe series en films bekend voor komende twee jaar

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Memphis Depay dropt 'Fall Back'-video met o.a. Winne, Ronnie Flex, Broederliefde en Jairzinho

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.36962-miguell-kaidel-wint-de-funx-dj-battle"}