FunX

Tess Milne wil graag kinderboeken schrijven

  1. Newschevron right
  2. Tess Milne wil graag kinderboeken schrijven
Het lijkt Tess Milne leuk om naast het presenteren ook kinderboeken te schrijven. De presentatrice schreef van kleins af aan al verhaaltjes. Ze vindt het belangrijk om altijd een back-up plan te hebben voor het geval haar presenteercarrière een andere wending mocht nemen. "Je weet dat is gewoon het risico van het vak. Je moet gewoon dingen ernaast doen die je ook tof vindt", aldus Milne tijdens FunX Start. "Dus als je eruit gegooid wordt, dan zeg je gewoon prima, dan ga ik gewoon lekker schrijven", voegt ze er nog aan toe. De boeken wil ze wel onder een andere naam uitbrengen. De presentatrice wil niet dat mensen haar boeken alleen kopen vanwege haar naam.

Strerren Springen:
Afgelopen maanden presenteerde Tess het succesvolle SBS-programma Sterren Springen waarbij bekende Nederlanders van hoge hoogte in het diepe sprongen. Zelf zou Tess nooit durven springen, zegt ze tegen Fernando: "Ik heb al moeite met m'n balans als ik normaal loop. Ik moet dus al eigenlijk niet eens op zo'n plank presenteren, laat staan springen."

Ook laat de presentatrice weten dat ze in een volgend seizoen graag Matthijs van Nieuwkerk van de duikplank zou willen zien springen.

TMF
Af en toe mist Tess haar tijd als VJ bij TMF. Ze vond het geweldig om met mensen te praten die een grote passie voor muziek hebben. Als ze in de toekomst de mogelijkheid krijgt om weer een muziekprogramma te presenteren, neemt ze die kans met beide handen aan.

ADE
Volgende week presenteert Milne op Veronica een programma dat speciaal gewijd is aan het jaarlijkse Amsterdam Dance Event. Ze gaan bij dj's langs die speciaal voor het programma nieuwe tracks maken. In de show zijn ook een aantal sets van dj's waaronder Armin van Buuren te zien. Tess wil heel graag Carl Cox, één van haar favoriete dj's, interviewen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F62901176&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie