STER Advertentie

Ouassima, Fernando, Youstoub en Morad murderen de Autotune Challenge helemaal!

Woensdag 16 mei 2018 - 14:05 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voordat de FunX Music Awards van start gingen, gooide Jaimy nog een pre-party in De Avondshow met alle FunX-dj's. Het resultaat? Heel veel gezelligheid, grappige gesprekken en de meest hilarische Autotune Challenge. Fernando, Morad, Ouassima en Youstoub waagde zich eraan en deden hilarische versies van Ronnie Flex' 4/5 en Catch Up van Josylvio.

beng

Niet alleen de Autotune Challenge werd gemurdered, maar ook de Beng Challenge! Hierin coveren ze Beng van Jack $hirak en SBMG. Echt waar, zo heb je de FunX'ers nog nooit gezien!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.37518-ouassima-fernando-youstoub-en-morad-murderen-de-autotune-challenge-helemaal"}