FunX

De boys van GLOWINTHEDARK zingen mee op hun guilty pleasures!

  1. Newschevron right
  2. De boys van GLOWINTHEDARK zingen mee op hun guilty pleasures!

Nog één dag en dan komt het album Lituatie 2 uit! De boys hierachter, van GLOWINTHEDARK, vertelden er vanmorgen over bij Fernando in Start. De eerste was een succes en ze hopen natuurlijk dat nummertje twee hetzelfde effect zal hebben.

NEDERLAND VEROVEREN

Kevin en Albert, zoals de guys heten, hebben al veel gedaan op internationaal gebied. Zo hebben ze onder andere samengewerkt met David Guetta. Hoewel hun hart voornamelijk ligt in het buitenland, wil GLOWINTHEDARK ook Nederland veroveren met hun tunes. Bij FunX lukt dat al aardig, want het nummer Porkéria, dat op hun nieuwste album staat, is gebombardeerd tot de DiXte. Het is een samenwerking met Jandino, Nate, Philly Moré.

girls just wanna have fun

In aanloop naar Lituatie 2 heeft het duo carpool sessies online gegooid met onder andere zangeres Ayden, maar ook Fernando die losgaat op zijn guilty pleasure: een track van de Backstreet Boys. Maar wat zijn die van hen eigenlijk? Kevin verklapte dat hij stiekem losgaat op Madonna's Into The Groove en Albert schreeuwt mee op Girls Just Wanna Have Fun van Cindy Lauper.

Behind the scenes

FunX was aanwezig bij de videoshoot van Porkéria en maakte er natuurlijk een verslagje van met de enige echte Jandino als presentator!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie