STER Advertentie
STER Advertentie

FunX-luisteraar krijgt vliegticket cadeau om graf van familie te bezoeken

FunX-luisteraar krijgt vliegticket cadeau om graf van familie te bezoeken

Donderdag 12 juli 2018 - 18:45 uur

Wat zou je doen met 1 miljoen? Dat was de vraag die gesteld werd vanmiddag tijdens Morad & Shay. De meesten antwoordden met een dikke villa of een nieuwe auto, maar Nagaina kwam met een ander verhaal. Zij zou graag het graf bezoeken van haar vader en broer op Curaçao. Deze kans heeft ze namelijk nog nooit gekregen.

Held

Vervolgens belt Jeroen naar FunX die aangeeft dat het verhaal hem erg heeft aangegrepen. Hij wil iets betekenen voor Nagaina en biedt aan om een ticket voor haar te betalen. "Ik weet hoe het is om geen kansen te krijgen. Ik weet ook hoe het is om wel kansen te krijgen. Af en toe moet je kansen geven aan mensen en dat doe ik met alle liefde voor je." Nagaina schiet bij het horen van dit aanbod vol en ook in de studio is de emotie te voelen. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.38208-funx-luisteraar-krijgt-vliegticket-cadeau-om-graf-van-familie-te-bezoeken"}