STER Advertentie
STER Advertentie

Ir-Sais over zijn grote inspiratiebron: ''Ik zal in tranen uitbarsten''

Ir-Sais over zijn grote inspiratiebron: Ik zal in tranen uitbarsten

Donderdag 2 augustus 2018 - 16:15 uur

|

Door:

Kenneth

Ir-Sais is deze week de DiXte met Nadie Como Tu. De Caribbean superster vertelt bij Fernando in Start over zijn vaderschap en het succes dat hij aan zijn fans te danken heeft. Ook laat hij weten van wie hij zelf fan is.

Buitenlands succes

Ir-Sais had onlangs een groot concert op Aruba. ''De energie van de fans was heavy'', laat hij weten. Ook in onder andere Venezuela en Chili gaat hij superlekker. Het kwartje valt vandaag de dag bij een groter publiek en voor dit succes heeft hij zo zijn redenen: ''Je moet structuur voor jezelf creëren en niet vergeten real te blijven.'' De latin-artiest heeft in Zuid-Amerika nog nooit een show gegeven, maar mocht dat moment komen, is hij er klaar voor.

Vaderschap

Ook is Ir-Sais ready voor de zorg voor zijn kids. In alle drukte is hij vader geworden van een meisje. ''Mijn baby is pas geboren. Ze heeft grijze ogen, ik ben helemaal blij.'' Dit wondertje is zijn vierde kind. Hij heeft nu vier dochters.

Grote inspiratiebron

Voor veel (opkomende) artiesten is Ir-Sais een groot voorbeeld, maar zelf heeft de zanger ook een idool. ''Romeo Santos is mijn favoriete artiest. Mijn droom is altijd geweest om hem te leren kennen. Ik denk dat ik dan in tranen zal uitbarsten.'' De liedjes van de Amerikaanse zanger betekenen veel voor Ir-Sais. ''Al zijn tracks pakken mij. Als ik zijn liedjes hoor, voel ik me terug in de tijd.''

Populair op FunX.nl

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • Ondanks vrienden toch eenzaam? "Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn"

  • Grote kans op derde hittegolf van het jaar

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.38456-ir-sais-over-zijn-grote-inspiratiebron-ik-zal-in-tranen-uitbarsten"}