FunX

Starbucks sucks?

  1. Newschevron right
  2. Starbucks sucks?
Goed nieuws voor de koffieverslaafden onder ons. Het Amerikaanse Starbucks opent vandaag in de Leidsestraat in Amsterdam het eerste filiaal in een Nederlandse binnenstad. En dit is nog maar het begin want binnen een paar jaar zullen in de Randstand nog meer filialen worden geopend.

Al sinds 2007 kun je op verschillende NS stations ‘SB-koffie’ drinken maar nu durven de Amerikanen ook ‘normale’ stores te openen. Kennelijk denken ze dat de Nederlandse markt eindelijk klaar is voor een tsunami van Amerikaanse koffie.

Bijzonder?
Maar wat is er in godsnaam zo bijzonder aan de koffie van Starbucks? Starbucks lijkt een beetje overhyped te worden. Mensen vinden het kennelijk stoer om met zo’n grote kartonnen beker van SB over straat te lopen. Maar is de koffie van bijvoorbeeld de Coffee Company niet veel lekkerder? En wat te denken van de prijs. Starbucks koffie is duur! Je bent minimaal € 3,- kwijt voor een normale koffie. Bij de HEMA heb je al een heerlijke cappuccino voor € 1,25.

Jij dan?
Dus hierbij de vraag aan alle koffiedrinkers. Vind jij Starbucks een aanwinst voor de Nederlandse koffiemarkt? Of is het inderdaad een hype waar je liever niet aan meedoet?

Zo....nu eerst een lekker gratis bakkie koffie uit de automaat.


Ster advertentie
Ster advertentie